Interfonie si Control Acces

Doriti sa securizati si sa controlati accesul intr-o anumita locatie? Noi va ajutam!

Societatea noastra licentiata atat IGPR cat si ISU ,formata din profesionisti in sistemele de securitate va ajuta sa luati decizia corecta in functie de bugetul dumneavoastra. 

Oferim cele mai bune solutii pentru inlocuirea vechilor sisteme de interfonie audio sau video atat la blocuri cat si la case/vile.

Instalam sisteme de control acces sau pontaj pentru birouri,case,parcari si hoteluri .

Control acces pe baza de card,identificare numar de inmatriculare,identificare amprenta sau detectie faciala,bariere auto sau turnicheti.

Securizare

Pentru orice buzunar ,oferim sisteme inteligente si sigure de control al accesului in orice spatiu . Indiferent ca este vorba de scara unui bloc sau spatiul de birouri al dumneavoastra noi va securizam acces-ul si va usuram viata!

Modern

Sistemele noastre de control acces si interfonie sunt cele mai moderne de pe piata actuala astfel incat dumneavoastra sa fiti cu un pas inaintea tuturor.Sisteme complexe de scanare a amprentei sau a retinei,acces cu cod sau card .

Interfonie audio-video

Inlocuiti acum vechiul sistem de interfonie al blocului cu unul performant si usor de folosit! Nu detineti inca un sistem - va propunem, cea mai buna solutie pentru blocul dumneavoastra!

Control acces si Pontaj

Sisteme complexe de control acces si pontaj ,software performant si dispozitive inteligente - toate la dispozitia dumneavoastra! Contactati-ne pentru cea mai buna solutie si cel mai competitiv pret!

Cu ce ne ocupam ?

Afacerea dumneavoastra are nevoie de securitate sporita si profesionisti pe care se poate baza oricand!

Va ajutam cu cea mai moderna si eficienta solutie de securitate !